;

Vision 10 NDP

Heel Nederland binnen handbereik

Vision 10 NDP

NDP staat voor Nationaal Data Portaal. Binnen deze online viewer heb je toegang tot haarscherpe en jaarlijks gevlogen beelden van héél Nederland. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier of probeer het gratis!

Probeer de online viewer nu gratis

Datalagen

Binnen het Vision 10 Nationaal Data Portaal worden verschillende hoge resolutie datalagen beschikbaar gesteld. De datalagen die beschikbaar zijn binnen de omgeving zijn van het hele Nederlandse grondgebied:

  • Hoog resolutie orthofoto`s (Verticaal op het aardoppervlak)
  • Hoog resolutie obliekbeelden (onder 45 graden op het aardoppervlak)
  • PDOK-kaartalgen
  • Kadastrale gegevens


De verschillende kaartlagen en gegevens worden binnen de viewer gecombineerd weergegeven en zijn gezamenlijk te raadplegen.

Mist u een veel gebruikte kaartlaag? Neem contact met ons op over de mogelijkheden van het toevoegen van deze datalaag aan het portaal.

Meer weergeven

Meetfuncties

De online viewer stelt je in staat om snel en nauwkeurig metingen uit te voeren op de gewenste objecten. Onze beelden zijn allemaal metrisch gecorrigeerd en ingepast in het lokale coördinatenstelsel. Met de meetfunctie kan je hoogtes, oppervlaktes en lengtes meten in het aanwezige beeldmateriaal. De meetgegevens kunnen worden geëxporteerd en gevisualiseerd in .pdf exports. Hiermee kun je de klant de metingen presenteren op een laagdrempelige manier.

Meer weergeven

Uitbreidingen

Het NDP is uit te breiden met een 3D module. Met deze module beschik je over 3D informatie van heel Nederland óf projectmatig. Hierbij kun je ontwerptekeningen in 3D toevoegen en is het ook mogelijk een gepersonaliseerde objectenbibliotheek aan te maken. Hierin kunnen machines, ketenparken en andere objecten worden geïmporteerd in de omgeving. Op deze manier worden voortgang, kansen en risico’s inzichtelijk.

Meer weergeven